2019, året som ble så bra!

ØyvindTovesigruninger

2018 har gått inn i historien. For mange var det året de skulle bli en bedre versjon av seg selv. Noen klarte det, mens andre går friskt igang på nytt.

Nytt år, og nye muligheter, sant? Nyttårsforsetter som i disse dager nok en gang er i ferd med å brytes. Røykeslutt, trene mer, rydde mer, eller å være mer ute.

Ikke fortvil!

6. april starter årets utgave av Vintersportsuka. Arrangementet som har holdt på siden 1965. Det er noen år det. Gjennom årenes løp har utallige mennesker kommet seg ut på tur i fjellet. Mange som ellers kun ville hatt det som en fjern drøm å få oppleve vinterfjellet magiske atmosfære. Den friske fjelluften som åpner opp luftveiene, og gir deg rim i barten.

Latteren som dominerer et ellers fredfylt landskap. De smilene man får sier så mye uten ord, og de gode klemmene varmer deg langt inn i sjeleroten.

Mestringsfølelsen av å klare noe man bare har drømt om i en fjern fantasi, setter dype spor. Både hos en selv, men også for alle rundt som er vitne til det. En følelse om at man ikke er alene med sine utfordringer. Utfordringer som kanskje tidligere var hindringer. Begrensninger på hva man kan og ikke. Med litt tilrettelegging og god hjelp, er det utrolig hva man får til.

Med mottoet «Alle hjelper alle» har vi gjennom mange år skapt en livsfilosofi vi alle lever etter. Alle er verdt noe. Alle kan bidra med noe. Alle spiller vi på samme lag, og sammen blir vi gode. Gode hjelpere, gode mennesker og gode venner.

Jeg gleder meg til april. Årets høydepunkt, hvor jeg nok en gang får lov til å delta i felleskapet vi alle har skapt på Venabu. Så mange historier, så mange mentale fjelltopper som er besteget av deltagere gjennom så mange år. Så mange «Det er umulig, det klarer jeg ikke» som har blitt til «JEG KLARTE DET», med tårer i øynene. Eller «DET tør jeg ikke» som heller ble til «Så UTROLIG gøy» med trillende latterhikst.

Gleden av å få lov til å være en liten bidragsyter til at andre klarer, gir MEG masse mestringsfølelse, påfyll av energi og livsglede.

Jeg håper du, ved årets slutt, tenker tilbake på hva som gjorde at 2019 ble et så fantastisk år. Jeg håper vi har fått en plass i minnebanken din, og hjertet ditt. At vi var med på å gi deg en liten ekstra dytt på veien til en fin tilværelse.

Vi gleder oss til å se deg, og ønsker deg velkommen til vårt unike fellesskap!

Marius

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s