Hjelpere 2018

hjelpere2018

Hjelpere 2018 Foran: Eivind Skjolden Sittende fra venstre: Torun Skjolden, Martine Skjolden, Dan Skjolden, Emilie og Theodor ( Gul t-skjorte) Stående bak: Emil, Dag Eriksen, Marius Skjolden, Madeleine, Vilde, Frank Eriksen, Kesia Heichelmann, May Tove Smiseth, Liam og Jon-Ivar Smiseth. Ikke tilstede da bildet ble tatt: Ida Baardseth

Dette er hjelpergjengen som var med i 2016.

Hjelpere 2016

Hjelpergjengen 2016: Bak fra Venstre: Dag, Rita, Marius, Dan Kristian og Jon-Ivar. Midten: Madelene, Theodor, Emilie, Martine, Eivind, Anne og Raymond. Foran: Emil, Torun, Åge og Gunvor. Ikke tilstede på bildet var Frank.

Eivind Skjolden

Eivind Skjolden

Eivind Skjolden er vår alles leder av Vintersportsuka, og har vært med siden han var 12 år. 2016 var således hans 49. år på Vintersportsuka. Til daglig driver han med vedlikehold av kunstgress, og har ved siden av jobb og (voksne) barn interesse for både motorsport og fotball. Han er lillebroren til Torun, og har med seg 3 «barn» opp på fjellet.

På fjellet ser du han gjerne helst på snøscooteren, der han drar avgårde med skicart og latter!torun thumbnail

Jeg heter Torun Skjolden
Født i Oslo, bodd i Enebakk fra 1992.
Har jobbet i helsesektoren i 35 år, 10 år som pleieassistent på sykehjem og resten som sekretær.
Med en mor som var funksjonshemmet og en far som var aktiv innen handikapidretten ble det ganske naturlig å følge samme spor.
Vært med som hjelper/sekretær på Vintersportsuka fra 1974

Jeg har stort sett kontakt med alle deltakere, fra påmelding til romfordeling og annet for å få kabalen til å gå opp og alle blir fornøyd.

Liker å være bestemor, glad i dyr og gå tur i skog og mark. Liker å lese, strikke og hekle.

Vi prøver å få til ei uke med masse hyggelige og mennesker som også liker å være i aktivitet ute i fjellet, bli litt som barn igjen. Tror vi har lykkes med å få de fleste til å føle at vi er en stor familie og mange som møtes her har fått venner for livet.

Rita Bryne

Rita Bryne: «Jeg har, som flere av oss, vokst opp med Vintersportsuka som en årlig begivenhet, og har nå vært med som hjelper i 27 år.
Til daglig jobber jeg innen salg, og uka på fjellet er et kjærkomment avbrekk fra en ellers veldig annerledes hverdag.
Mitt ansvar under uka er som oftest å være en fleksibel potet under ute-aktivitetene, salg av effekter, planlegge lotteri og ellers bidra der det er behov.»

marius thumbnail

Marius Skjolden

Marius Skjolden har vært med på Vintersportsuka 26 ganger til tross for sine unge alder. Han har ansvaret for sosiale medier, sponsorer og er også en av fotografene under arrangementet. Til daglig jobber han på Holmenkollen Dagsenter, og har to barn. Motorsport og fotball er noe han følger nøye med på, og har selv spilt fotball i Skeid.

Hver morgen tøyes, bøyes og strekkes kroppene. Og både store og små viser oss villig

Hver morgen tøyes, bøyes og strekkes kroppene. Og både store og små viser oss villig, her ved Dan Kristian og Theodor.

DanDan Kristian Hoëm Skjolden er Vintersportsukas egne Personlige Trener. PT-Dan har ansvaret for at kroppene kommer igang om morgenene, med sin velkjente «morgen-gym» før frokost.

*Hentet fra Premiumpt.no

Det å bidra til høydepunkter i folks hverdag, er det som driver Dan! En viktig faktor i Dan sin filosofi, er at trening skal bidra til alt annet hverdagen har å by på.

Dan er en person med sterke pedagogiske evner, og er kjent for å få alle til å føle seg sett, samt å skape god kjemi under timene.

Martine Hoëm Skjolden er vår fantastiske sykepleier! Hun står på for at alle blir passet ekstra godt på!

Anne er ei tøff dame som aldri er redd for å ta i et tak der det trengs. Lang erfaring gjør at hun er en av de stødigste å sitte i pulken sammen med. Når sola skinner, koser Anne seg best i pulken med godt selskap.

Raymond er Anne sin. Selv om han kan virke autoritær i løypa, er han myk som en kosebamse når Anne gir ordre.

Dag er vår langdistanse-skiløper! Det er han som tar dere med på de lengste og flotteste turene innover fjellet, og også den som spretter opp om morgenen for å sette i gang med vår morgengymnastikk for de «viderekomne»

Frank har stålkontroll! På humør, smil og «flokken». Jobbet tidligere i forsvaret, og har tydelig tatt med seg de nyttige egenskapene videre.

Oskar har blitt eldre og større siden sist han var med. Nå er han 20 år, og høyere enn alle tilsammen. Han er her nå som vår privatsjåfør på beltevogna vi får låne fra forsvaret.

Øyvindpigg

Jon-Ivar og Øyvind på tur.

Jon-Ivar Smiseth er i likhet med Dan personlig trener. Men det er ikke bare derfor vi har med han opp. En likandes kar med godt humør, som har utdannet seg som fysioterapeut kun for at vi skal dra nytte av det. Er ikke det fantastisk?

*Hentet fra sterkhelse.no

«Fysioterapeut

Jon-Ivar er utdannet fysioterapeut og har jobbet som personlig trener siden 2012. Hos oss har han valgt å bruke sin kompetanse fullt ut som personlig trener og PTSG-ansvarlig.

Han er flink til å se helheten og behovene hos kundene, uansett nivå. I tillegg til å finne øvelser som passer deg er han også veldig moderne tankegang innen treningen. Med sin brede tverrfaglige bakgrunn har Jon-Ivar alle forutsetninger til å hjelpe deg mot dine mål, uansetter forutsetninger.

Jon-Ivar er meget dyktig både når det gjelder faglig og mellommenneskelig kompetanse. Han besitter høy kunnskap om ett variert utvalg av funksjonelle øvelser som tilpasses dine behov og målsetninger.

KOMPETANSEOMRÅDER:

  • Teknikktrening
  • Bevegelighet, stabilitet og mobilitet
  • Atletisk fremtoning
  • Styrketrening på alle nivå
  • Rehabilitering av skulder, kne, hofter og rygg
  • Funksjonell muskelbygging»

Årets ferskinger:

Hun heter Kesia Luise Heichelmann, har klart å bli 27 år og er nordlending i hovedstaden. Har vært personlig trener i syv år, og driver nå Forte Training som driver med personlig trening over nett.

Kesia&Kaos

Ida Baardseth

May Tove Smiseth

Miniaspiranter:

Theodor

Theodor er der han liker seg best, Vintersportsuka!

Theodor er straks 8 år, og har vært med siden han var en bøtte stor. Han er Dan Kristian sin faste medhjelper på morgengymnastikken, og hilser alle med et lurt smil, og hjelper til der det trengs. Trenger du hjelp til å finne frem klær, ta på klær eller kanskje med å hente mat? Theodor hjelper til med glede!

Emilie (6) er alltid blid! Hvis sola ikke skinner ute, er det ekstra godt å ha med denne lille superhjelperen!

Emil er Frank sin løpegutt. Trenger du kaffe etter frokost, lunsj eller middag? Denne gutten er raskt på pletten med både kopp og kanne! Har hatt en tendens til å leve opp til navnet….

Madeleine er også Frank sin «løpejente». Med et smil om munnen og bein i nesa er denne jenta i ferd med å bli stor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s